Offshore/Vind

Abloy modstår de mest ekstreme klimaudfordringer både på land og hav.

Verden er udfordret af stigende sikkerhedstrusler. Behovet for sikkerhed varierer i forskellige brancher, men behovet for sikkerhed vil altid være til stede. Offshoresektoren og energisektorerne er afhængig af at kunne levere 24/7. Ethvert nedbrud kan være fatal og koste enorme summer. Derfor er meget sikre låseløsninger blevet et væsentligt krav i stort set alle sektorer.

ABLOY ® låse og cylindre er foretrukket vedrden ikke mindst på grund af produkternes egenskaber. Abloy kan modstå de mest ekstreme klimaudfordringer både på land og hav. ABLOY ® produkter anvendes i udstrakt grad inden for højrisiko brancher, som for eksempel vandforsyning, energisektoren, transportbranchen, offentlig institutioner, forsvar og industri.

Hent hængelåsbrochure

Abloy - vandtætte hængelåse

SWP-serien er designet til anvendelse, hvor hængelåse skal modstå ekstrem kulde og store mængder af snavs samt i situationer, hvor traditionelle løsninger kommer til kort. SWP hængelåse er ekstremt tætte. Den vind- og vandtætte hætte samt andre beskyttelsesforanstaltninger betyder, at låsen indfrier IP68-kravene om ingen indtrængning af støv og funktionsdygtigehed selv ved kontinuerlig nedsænkning i vand.

Overlegent master nøglesystem

Alle Abloy cylinderprodukter kan indtastes i det samme hovednøglesystem og håndteres med en og samme nøgle. Du kan øge dit sikkerhedsniveau yderligere ved at integrere med den intelligente Abloy Cliq teknologi med Abloy Protec 2's mekaniske hovednøglesystemer og derved opnå både sikker mekanisk og elektronisk adgang.

Intelligent nøgle- administrations- system

Baseret på individuelt kodede elektromekaniske nøgler tilbyder Abloy Keyaxxess branchens førende løsning inden for central kontrol- og opgavestyring. Nøglesikkerhed omfatter udstedelse og revision, advarsler og indstilling tidsrammer for forskellige opgaver samt avanceret rapportering.

Krypteret kommunikation - Protec 2 Cliq

Abloy Protec2 Cliq fjernbetjening giver en meget fleksibel administration af nøgleadgange  via internettet. Derved sikrer du en tidsbesparende og omkostningseffektiv løsning. I tilfælde af en tabt eller stjålet nøgle, kan nøglen fjernes elektronisk. Revisionsspor kan indsamles fra nøgler og enhvert Abloy Cliq cylinderprodukt. Kommunikation og data er beskyttet via sikker kryptering.