Transport

Bidende frost. Salt fra vejene. Ørkensand og støv. Naturkræfterne udfordrer altid. Transportbranchen har brug for høj sikkerhed i alle slags vejrlig. Abloy er en finsk virksomhed med årtiers erfaring i at lytte til kunder og udvikle kvalitetslåsesystemer, der opfylder kundernes behov. Et ideelt produkt til transportbranchen er Abloys Protec2 hængelåse, som er så  sikre, at de er foretrukket i maget kraævende brancher, som f.eks. vand- og energiforsyningssektoren og inden for  energi og offshore.

Hent brochure om hængelåse

Abloy - vandtætte hængelåse

SWP-serien er designet til anvendelse, hvor hængelåse skal modstå ekstrem kulde og store mængder af snavs samt i situationer, hvor traditionelle løsninger kommer til kort. SWP hængelåse er ekstremt tætte. Den vind- og vandtætte hætte samt andre beskyttelsesforanstaltninger betyder, at låsen indfrier IP68-kravene om ingen indtrængning af støv og funktionsdygtigehed selv ved kontinuerlig nedsænkning i vand.

Overlegent master nøglesystem

Alle Abloy cylinderprodukter kan indtastes i det samme hovednøglesystem og håndteres med en og samme nøgle. Du kan øge dit sikkerhedsniveau yderligere ved at integrere med den intelligente Abloy Cliq teknologi med Abloy Protec 2's mekaniske hovednøglesystemer og derved opnå både sikker mekanisk og elektronisk adgang.

Intelligent nøgle- administrations- system

Baseret på individuelt kodede elektromekaniske nøgler tilbyder Abloy Keyaxxess branchens førende løsning inden for central kontrol- og opgavestyring. Nøglesikkerhed omfatter udstedelse og revision, advarsler og indstilling tidsrammer for forskellige opgaver samt avanceret rapportering.

Krypteret kommunikation - Protec 2 Cliq

Abloy Protec2 Cliq fjernbetjening giver en meget fleksibel administration af nøgleadgange  via internettet. Derved sikrer du en tidsbesparende og omkostningseffektiv løsning. I tilfælde af en tabt eller stjålet nøgle, kan nøglen fjernes elektronisk. Revisionsspor kan indsamles fra nøgler og enhvert Abloy Cliq cylinderprodukt. Kommunikation og data er beskyttet via sikker kryptering.